Zakelijk Bankieren

Informatie over zakelijke rekeningen.
Ondernemen en een bank kiezen.

 

 

Overzicht banken met zakelijk bankieren

Alle grote banken bieden de optie om een zakelijke rekening te openen. Vaak zijn de voorwaarden en kosten anders dan een privé rekening, logisch want het wordt ook voor andere doeleinden gebruikt. Hieronder vindt u een overzicht van banken met zakelijk bankieren en de punten waar u op moet letten.

ING

Voor startende ondernemers biedt ING het starterspakket aan. Standaard betalingsverkeer 1e jaar gratis en een zakelijke rekening en Betaalpas. Internetbankieren met Mijn ING Zakelijk en Mobiel Bankieren. Dit geldt alleen Voor ondernemingen jonger dan 1 jaar. Het Starterspakket is het 1e jaar gratis, daarna wordt het automatisch een Ondernemerspakket of Verenigingen en Stichtingen Pakket. Bovendien krijg je bij het starterspakket nog een aantal kortingsbonnen voor zakelijke abonnementen bij andere bedrijven, zoals €100 advertentietegoed van Google, 1 jaar gratis online boekhouden bij Exact Online, 1 jaar gratis emailmarketing met Yeshello en 50% korting op een abonnement bij T-Mobile! Het grote verschil tussen ING en de andere banken is de TAN-code (via je mobiel) in plaats van een random reader.

Rabobank

De Rabobank biedt ook een zakelijke rekening aan. Starters profiteren bovendien van voordeel op veel zakelijke producten. Als u een zakelijke rekening opent, krijgt u korting op verzekeringen en betaalt geen extra kosten voor een aantal van onze producten. Verder geldt:

ABN AMRO

Bij de zakelijke ABN AMRO rekening krijgt iedereen sowieso gratis online betalingsverkeer het eerste jaar. Bankaken regelt u gemakkelijk met internet bankieren of mobiel bankieren. Als startend ondernemer betaalt u het eerste jaar slechts € 1,95 per maand voor uw zakelijke rekening. Voor Internet Bankieren en online betalingsverkeer betaalt u dit eerste jaar niets. Met de Mobiel Bankieren app kunt u eenvoudig uw saldo checken en uw bij- en afschrijvingen bekijken. Ook een factuur betalen is zo gedaan. De app is beschikbaar voor uw iPhone, iPad, Android of BlackBerry.

SNS Bank

SNS Zaak op Maat is de zakelijke rekening met alles wat u nodig heeft: een bankrekening, wereldpas en internetbankieren. Voor ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen. Lage transactiekosten, helder en overzichtelijk. Bovendien is de rekening eenvoudig uit te breiden met bijv. iDEAL voor uw webwinkel, voorbedrukte acceptgiro's, een betaalautomaat voor in uw winkel of een spaarrekening met een variabele rente. Bent u klant bij een andere bank? De overstapservice zorgt ervoor dat uw incasso’s en machtigingen voortaan van uw nieuwe rekening worden afgeschreven. De overstapservice schrijft bijschrijvingen op uw oude rekening automatisch bij op uw nieuwe rekening.

ASN Bank

Het is niet mogelijk om voor een onderneming een ASN Bankrekening te openen. Alleen particulieren van achttien jaar en ouder kunnen een ASN Bankrekening openen.

Triodos Internet Zaken Rekening

De Triodos Internet Zaken Rekening is een van de goedkoopste zakelijke rekeningen voor ondernemers: Vanaf € 74 per jaar voor Internetbankieren & Wereldpas, Géén openingskosten en Géén kosten voor aanhouden rekening. Bovendien is de rekening gemakkelijk online aan te vragen. Triodos biedt internet bankieren aan, waar ook rekeningafschriften blijven downloadbaar zijn als PDF. Ook de koppeling met boekhoudpakketten is mogelijk en krijgt iedere gebruiker (desgewenst) een wereldpas. Ook een zakelijke credit-card is zo aangevraagd.

Friesland Bank

Ook bij de Friesland Bank kan je Zakelijk Internet bankieren. Snel, eenvoudig en veilig over je bankzaken regelen. Om uw bankzaken online te regelen, heeft u naast uw Wereldpas en een computer met internettoegang, een Easykey nodig (gratis). Met deze Easykey en uw bankpas krijgt u veilig toegang tot Internetbankieren bij Friesland Bank. Met de Easykey zet u uw digitale 'handtekening' onder uw internettransacties. Zakelijk Internetbankieren is bij Friesland Bank voordelig: de gebruikelijke transactiegebonden kosten zijn laag. Daarnaast betaalt u maandelijkse abonnementskosten.

Copyright 2012 - 2017 © Zakelijk-Bankieren.nl | Privacy Policy | Disclaimer